Ta bilen på semestern

Med en elektrisk bil kan du komma längre än du tror och är ett miljövänligt alternativ till vanliga bensindrivna fordon. Åk på semester med gott samvete och ta med dig passande tillbehör som gör utflykten ännu mer underhållande. 

Campingsemester

Det finns mängder av campingalternativ både i Sverige och utrikes, vilket är varför många älskar att åka och campa på semestern. Det passar både par, barnfamiljer eller dig som gillar upptäcka nya platser på egen hand. Oavsett vart du är bosatt, garanterar vi att du kan hitta en camping i närheten som faller dig i smaken. Om inte är det perfekt att ta bilen till campingen och ta med antingen ett tält eller haka på husvagnen om bilen i fråga har en dragkrok. 

Mer packutrymme

Till skillnad från en cykel kan du ta med mer saker och har även möjlighet att övernatta på stället. Med en kolgrill från kända varumärken kan du bjuda in dina tält grannar till fest och äta en god bit mat på stranden eller på campingen.

När du åker med en elektrisk bil, är det dock viktigt att du kollar om campingen har en laddstation. Du vill inte bli strandsatt och många campingar ligger ofta lite utanför samhället, vilket gör dem lite mer svåra att ta sig till. Åker du en längre sträcka för att ta dig till campingen är det också viktigt att du planerar din resa och säkerställer att du kan ladda bilen under färden. Passa på att ladda bilen när ni stannar för en matbit eller ett dopp i havet.