Satsa på en elbil eller en elcykel?

Elbilar i all ära, en perfekt lösning för den som är bilburen och vill göra en bra insats för naturen. Men den som inte har behov av en elbil, som mest tar sig runt inne i en stad exempelvis, hur tänker man då?

 

Det finns då både elcyklar, elmopeder och andra miljösmarta lösningar att njuta av. En Crescent elcykel ernjuder bra kvalitet och låter den som cyklar ta sig fram längre sträckor utan att man som cyklist behöver cykla så mycket själv. Kom fram till träffen med vänner eller arbetet utan att vara helt blöt i svett.

 

På elcykeln går det som på alla andra cyklar att hänga på korgar och liknande. Det gör besöket på mataffären enkelt, istället för att släpa tunga kassar på tunnelbanan går det och lasta i korgen på cykeln och bekvämt glida hem igen. Skulle man önska cykla och träna en vända går det alltid att slå av motorn och låta sina egna ben jobba mer. Blir man för trött är det bara att sätta fart på motorn igen och njuta av turen. Det innebär bra motion och härliga naturupplevelser i ett och samma miljövänliga och smidiga fordon.