Ska du satsa på en elbil eller elcykel?

Elbilar i all ära. De är en perfekt lösning för dig som är bilburen och vill göra en bra insats för naturen, men hur ska du tänka när du egentligen inte har behov av en hel elbil eftersom du mest tar dig runt inne i en stad?

Det finns många bekväma och smidiga alternativ, till exempel elcyklar och elmopeder, som fungerar bättre än en elbil i tät trafik. Om du köper en Crescent elcykel får du ett fordon av bra kvalitet som tar dig fram längre sträckor utan att du måste anstränga dig så mycket. Kom fram till jobbet eller träffen med vännerna utan att vara alldeles varm och blöt av svett.

Elcykeln, precis som alla andra cyklar, har gott om möjligheter att få med bagage i cykelkorgar, cykelväskor och liknande. Det förenklar besöket i mataffären. Istället för att släpa tunga kassar i tunnelbanan lastar du korgen på cykeln och glider hem, snabbt och enkelt, tack vare eldriften.

Är du sugen på att ta i och få ett litet träningspass är det lätt att stänga av elmotorn och låta de egna benen jobba. Tröttnar du längs vägen har du gott om extra energi i cykelns batteri som hjälper dig att klara hela vägen hem utan överansträngning. Det blir bra motion och en möjlighet till härliga naturupplevelser i ett och samma miljövänliga och smidiga fordon.